Laatu syntyy asenteesta

Vaihtuva kuva

Hyvä leikkipaikka on turvallinen ja samalla haastava

Vaihtuva kuva

Tiedon valossa kompastut harvemmin

Vaihtuva kuva

Pro Park Palvelut Oy

Olen yrittäjä Päijät-Hämeestä, perinteikkäästä Hollolasta. Hämäläisyydestä huolimatta päätöksiä ja tulosta syntyy hyvän harkinnan jälkeen ripeästi ja ammattitaidolla. Työkokemusta useimmista tarjoamistani palveluista on kertynyt yli viidentoista vuoden ajalta.

Tarjoan asiakkailleni palveluita, jotka hallitsen hyvin. Leikkialueiden turvallisuusasiat ovat olleet työtäni vuodesta 1997 ja tahti sillä saralla on kova. Kahdeksan viimeistä vuotta Euroopan standardisoimisjärjestön turvallisuusstandardien kehitystyössä antavat perspektiiviä menneeseen ja etenkin tulevaan. Asiakkaanani saat tämän kokemuksen ja tiedon käyttöösi.

Käytännössä näkee suunnitteluratkaisujen merkityksen viheralueiden ylläpitoon ja se on monesti surullista katsottavaa. Autan siinä, että jo suunnittelussa ylläpito huomioidaan riittävästi. Jos näin ei ole käynyt, luomme yhdessä motivoivia keinoja ylläpidettävyyden ja samalla maiseman parantamiseksi.

Olen toimintaani tyytyväinen silloin, kun asiakkaani on saanut palveluni kautta vähintään sen, mitä on lähtenyt hakemaan. Uskon, että näin tulee yhteishankkeissamme myös käytännössä käymään.

Yhteistyöterveisin

Marko Eskolainen
Toimitusjohtaja